Training Huurrecht: een algemene inleiding in het huurrecht

26 september | 3 uur | locatie Vianen

De basisbeginselen van het huurrrecht!

Kennis van de basisbeginstelen van het huurrecht is onmisbaar voor medewerkers van verhuurders. Zeker in deze tijd, waarin huurders bij problemen steeds sneller naar een advocaat, jurist of rechtsbijstandsverzekeraar stappen, is het fijn om te weten hoe het huurrecht in elkaar zit. Voorkomen moet worden dat de verhuurder in het voortraject onjuiste stappen zet. Deze stappen kunnen namelijk later in het traject verstrekkende gevolgen hebben. Wat zijn de verplichtingen die een verhuurder heeft? Wat zijn de verplichtingen die een huurder heeft? Kan een huurder eigenhandig zijn huurprijs verlagen als hij vindt dat de woning onderhoudsgebreken heeft? Op deze – en veel meer andere – vragen wordt een antwoord gegeven tijdens de training huurrecht algemeen. Tijdens training worden veel praktische adviezen gegeven en komen diverse praktijkvoorbeelden aan de orde.


Deze training wordt verzorgd door Christian Schellekens, advocaat in het huurrecht. Al 14 jaar heeft Christian een omvangrijke procespraktijk in het huurrecht woonruimte. Christian werkt voor woningcorporaties door het gehele land en kent als geen andere de ins en outs van het huurrecht.

 

10 op voorraad

Doel

  • Een basistraining om aan de slag te kunnen gaan met het huurrecht.
  • In vogelvlucht worden de belangrijkste wetsartikelen toegelicht én wordt uitgelicht hoe deze in de praktijk kunnen worden toegepast.

Programma

Het programma bestaat uit:

1.) algemene inleiding wetgeving
2.) praktijkvoorbeelden
3.) tips and tricks
4.) voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen

Voor wie

Deze training is speciaal ontwikkeld voor (nieuwe) medewerkers die werkzaam zijn bij een woningcorporatie, niet of nauwelijks ervaring hebben met het huurrecht en er meer over willen weten.

 

 

Datum & Kosten

Deze training vindt plaats op:

Datum: 26 september 2024
Tijd: van 09.00 tot 12.00 uur
Locatie: Bakkerstraat 8 in Vianen
Prijs: € 295 p.p. (excl. BTW)
Groepsgrootte: min. 8/max. 10 deelnemers per groep

Incompany

Naast ons reguliere aanbod leveren wij ook maatwerk! Dit betekent dat deze training ook incompany kan worden aangeboden.

Interesse in een incompany training? Vraag een offerte aan!

Contact

Neem contact met ons op via:
ZZZB Academy
info@zzzbacademy.nl