Training Huurrecht: actualiteiten en verdieping

14 oktober | 3 uur | locatie Vianen

Recente ontwikkelingen in de wetgeving en jurisprudentie!

Het huurrecht is een dynamisch rechtsgebied en is steeds in beweging. Nieuwe wetgeving en rechtspraak zorgen er voor dat zaken soms met een andere blik moeten worden opgepakt. Spreekt een rechter nog gemakkelijk de ontruiming uit in overlastzaken? Welke (positieve of negatieve) trends zijn er te zien in de rechtspraak? Hoe zit het met de mogelijkheden voor tijdelijke huurovereenkomsten? Mogen kinderen van een overleden huurder in de woning blijven wonen? Vragen die vaak terugkomen in de praktijk en die tijdens deze training aan de orde komen. Een training voor medewerkers van verhuurders die al enige ervaring hebben met vraagstukken uit het huurrecht.


Deze training wordt verzorgd door Christian Schellekens, advocaat in het huurrecht. Al 14 jaar heeft Christian een omvangrijke procespraktijk in het huurrecht woonruimte. Christian werkt voor woningcorporaties door het gehele land en kent als geen andere de ins en outs van het huurrecht.

 

10 op voorraad

Doel

Het doel van de training is:

  • Verdieping om de praktische kennis van het huurrecht te vergroten.
  • In de training wordt veel aandacht besteed aan de jurisprudentie, de manier waarop rechters zaken behandelen en komen actuele thema’s aan de orde.

Programma

Het programma bestaat uit:

1.) ontwikkelingen in rechtspraak en jurisprudentie
2.) praktijkvoorbeelden
3.) tips and tricks
4.) voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen

Voor wie

Deze training is speciaal ontwikkeld voor medewerkers die werkzaam zijn bij een woningcorporatie en die al enige jaren praktische ervaring hebben in het huurrecht, denk aan Bewonersconsulenten of Wijkbeheerders.

Datum & Kosten

Deze training vindt plaats op:

Datum: 14 oktober 2024
Tijd: van 13.00 tot 16.00 uur
Locatie: Bakkerstraat 8 in Vianen
Prijs: € 295 p.p. (excl. BTW)
Groepsgrootte: min. 8/max. 10 deelnemers per groep

Incompany

Naast ons reguliere aanbod leveren wij ook maatwerk! Dit betekent dat deze training ook incompany kan worden aangeboden.

Interesse in een incompany training? Vraag een offerte aan!

Contact

Neem contact met ons op via:
ZZZB Academy
info@zzzbacademy.nl